Uduloszov

Étterem

Kedves érdeklődő, leendő Vendégünk!

Vendéglőnk 12 éve üzemel, nevét egy ősi magyar foglalkozás és életformáról kapta. A pákászat, ami komplex halász, vadász, növénygyűjtő életforma elnevezése éttermünk környezetét alkotó vizek és erdők vidékén is elterjedt életformaként volt jelen a lakosság körében. Családi vállalkozás keretein belül működtetett vendéglőnk az 51-es főúttól nem messze, arról az 59 es km-nél Tass üdülő övezet irányában letérve a dunai nagygáton egyenesen áthaladó úton a Duna irányába továbbhaladva a Tassi élő Duna partján csendes nyugodt festői –környezetben található. Konyhánkat a klasszikus magyar és kiemelten a Bács megyei ízek jellemzik. A hely jellegének megfelelően étlapunkon megtalálhatók a jellegzetes dunai halételek választéka is. Az ételek jellegének és frissességének megőrzése érdekében ételeinkhez elsősorban a helyi termelőktől beszerzett alapanyagokat használjuk fel. Barátságos, családias, gyermekbarát környezetben, tavasszal és nyáron hangulatos terasszal, kulturált parkolási lehetőséggel, egész évben várunk minden kedves vendégünket.

Amennyiben étlapunkon található ételeink között nem találja meg az igényeinek megfelelőt, akkor előzetes egyeztetés alapján a rendelkezésünkre álló alapanyagokból elkészítjük azt.

Vendéglőnkben esküvők, családi események, osztálytalálkozók...stb. szervezését és lebonyolítását is vállaljuk.

Vendéglőnkben SZÉP kártyát, Erzsébet utalványt és több más utalványt is elfogadunk. A pontos felhasználási lehetőségről érdeklődjön a kapcsolatok menüpont alatti elérhetőségeken.

A csapat- pákász étterem

Várjuk szeretettel: A Csapat

A söntés - pákász étterem Bejárat - pákász étterem étterem kívűlről - pákász étterem
vendéglő - pákász étterem Esküvőre terítve - pákász étterem Télen is nyitva - pákász étterem